Novetats

En aquesta secció, s'avancen les novetats que, en format de llibre o d'article, es preveu que es publiquin properament amb la signatura de Jordi Mata.

Al núm. 251 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de febrer, Jordi Mata escriu a la secció "La història... en rosa", sota el títol: Pau, celles pintades i dents negres, sobre els tractaments de bellesa a la societat japonesa del període Heian.

El 1951, a la popular sèrie de còmics Lucky Luke van aparèixer els qui des d'aleshores han estat els antagonistes per excel·lència de l'heroi, els germans Dalton, un quartet de dolents entranyables i barroers que estan basats en una banda de delinqüents reals que va assaltar trens i bancs entre el 1890 i el 1892. Les seves peripècies s'expliquen a l'article La balada dels (autèntics) Dalton, al núm. 251 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de febrer.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com