Novetats

En aquesta secció, s'avancen les novetats que, en format de llibre o d'article, es preveu que es publiquin proximament amb la signatura de Jordi Mata.

L'octubre del 1922 milers de feixistes es van dirigir cap a Roma amb l'objectiu de pressionar el rei Víctor Manuel III perquè els cedís el poder. En una Itàlia en plena crisi econòmica i desenganyada pels resultats de la Primera Guerra Mundial, el feixisme imposava la seva llei. Les conseqüències d'aquell triomf encara són presents. Tot aquest assumpte s'explica en l'article La marxa sobre Roma, en el núm. 247 de la revista Sàpiens, corresponent al mes d'octubre.

En el núm. 247 de la revista Sàpiens, corresponent al mes d'octubre, Jordi Mata escriu en la secció "La història... en rosa", sota el títol: L'art de fugir del marit, sobre els problemes de Ferran VII d'Espanya per consumar el matrimoni amb la seva tercera esposa.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com