Novetats

En aquesta secció, s'avancen les novetats que, en format de llibre o d'article, es preveu que es publiquin properament amb la signatura de Jordi Mata.

Al núm. 252 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de març, Jordi Mata escriu a la secció "La història... en rosa", sota el títol: El bisbe està boig!, sobre els conflictes en l'Església castellana del segle XIII amb el concubinat com a motiu.

Les rates, aparegudes per primera vegada a l'Àsia Continental ara fa entre tres i sis milions d'anys, solen ser un maldecap per a diverses administracions locals. El confinament i la reducció de substàncies químiques dels rodenticides han provocat la seva proliferació. La relació entre rates i humans no és pas nova; de fet, ha estat una constant al llarg de la història. Tal relació s'explica a l'article La invasió de les rates, al núm. 252 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de març.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com