Novetats

En aquesta secció, s'avancen les novetats que, en format de llibre o d'article, es preveu que es publiquin properament amb la signatura de Jordi Mata.

Al núm. 268 de la revista Sàpiens, corresponent al mes de juliol, Jordi Mata escriu en la secció "Sàpiens negre", sota el títol: Un carnaval destraler, sobre l'assassinat d'una mare i el seu fill a L'Armentera, Girona, el 1894.

Al Centre Cultural La Casa Elizalde (c/València, 302, Barcelona), a partir de l'11 d'abril i durant deu dijous, de 17 a 18.30 h, Jordi Mata exercirà com a docent en el taller cultural Històries de la corrupció. Des de l'antiguitat fins als nostres dies. Des del naixement de la civilització i per tant del poder, l'abús del mateix o la mala conducta dels governants ha fet que existeixi la corrupció. Si avui és motiu de descrèdit, en altres èpoques ha estat tolerada i fins i tot se l'ha arribat a jutjar com a impulsora d'estats i models polítics. Hi ha gaire diferència entre els escàndols que succeïen a l'Egipte faraònic i els que s'esdevenen als règims democràtics actuals?


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com