Reines i peons

Premi de novel.la Ciutat d'Alzira 1995.

Edicions Bromera; col.lecció L'Eclèctica, nº 40. Alzira, març 1996.

Columna Edicions-Edicions Bromera; col.lecció Moderna, nº 82. Barcelona, març 1996.

Han passat deu anys des que l'Alois Berchtold va ser internat en un manicomi sense saber-ne el motiu, poc després d'una gran manifestació a Amsterdam contra la reina. Ara, per circumstàncies que haurà d'esbrinar, aquest jove holandès que un dia va abandonar la seva família acomodada per convertir-se en un okupa queda en llibertat. Però l'Alois troba un món ben diferent del que es va veure obligat a deixar i al qual s'haurà d'adaptar per tal de sobreviure. Malgrat això, el seu entorn pròxim no ha canviat massa; mentre l'antiga rivalitat entre dues dones que l'estimaren en el passat s'avivarà novament en retrobar-lo, ell anirà descobrint la veritat d'una intriga que encara l'amenaça.

Amb Reines i peons, l'autor crea un món literari dens on tenen cabuda la ingenuïtat, el desencant, l'amistat, l'egoisme, l'amor, la traïció i el record de totes aquelles actituds i sentiments d'una època en que el clamor social per una utopia ignorava com era d'amarg el sabor del desencant.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com