En algun punt de les muntanyes d'Ararat

Edicions 62; col.lecció El Balancí, 495. Barcelona, setembre 2004.

Nova York, 1997. El canvi de mil.lenni és a prop, molt a prop, i un sentiment d'angúnia esquitxat de referències apocalíptiques plana sobre algunes consciències. Des de les pantalles de la televisió, el popular reverend Frank Lyle anuncia la imminent fi del món. A ell li ha estat revelat que la manera que té la humanitat de salvar-se és recuperar la fe en Déu tot localitzant l'indret exacte on es va aturar l'arca de Noè després del Diluvi. Per tal d'aconseguir-ho, està disposat a organitzar una expedició a l'Ararat que intentarà trobar les restes de l'arca i rescatar tothom de la por.

Lluny d'aquestes preocupacions, un policia escèptic i desenganyat investiga un afer rutinari, res que sembli tenir cap relació amb una possible catàstrofe capaç de comprometre el futur del planeta. Però més d'un detall no quadra, i el tinent Smetatine comença a sospitar d'aquell de qui ningú no sospitaria.

Només es creïble el món que es veu a través d'una pantalla? Els interessos i les lleis que s'emparen en la televisió, el seu poder, la seva immensa capacitat de manipular les dones i els homes del carrer, són alguns dels punts claus d'aquesta novel.la.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com