La segona mort de Shakespeare

Premi Nèstor Luján de novel.la històrica 1999. Columna Edicions; col.lecció Clàssica, nº 352; novel.la històrica, 17. Barcelona, octubre 1999.

Cercle de Lectors. Barcelona, abril 2000.

En el Londres de 1593, castigat per la pesta i les lluites pel poder entre catòlics i protestants, dos amics, en Will i en Chris, es troben per dir-se un adéu que pot ser definitiu. En Will no és sinó William Shakespeare, un jove actor que vol triomfar, mentre que en Chris no és ningú més que Christopher Marlowe, un escriptor d'èxit que a més és espia al servei de la reina Elisabet I, disposat a simular el seu propi assassinat per desaparèixer i salvar la vida d'un complot en contra seu.

Vint anys després, Shakespeare ja és un reputat autor i director teatral, però l'ombra de Marlowe continua movent-se d'incògnit per un Londres encara ple de perills i conspiracions. I el passat que semblava enterrat torna a irrompre pel saldar antics comptes.

La llegenda segons la qual les obres adjudicades a William Shakespeare van ser escrites en realitat pel dramaturg Christopher Marlowe, pretesament mort el 1593, ha estat el punt de partida del novel.lista per escriure La segona mort de Shakespeare.


Aquest lloc web fa servir cookies per a millorar l'experiència dels usuaris. Si sigueixes navegant, acceptes l&039;ús de cookies a jordimata.com