Curiositats

A continuació, es mostra una selecció de curiositats en format PDF, relacionades cronològicament.

  · Fotografia en color de l′article anterior, aparegut en el diari El Punt el 23 d′abril de 2009.

  · Article publicat també el 23 d′abril de 2009 en el diari El Punt, en el que s′informa breument de qui són els escriptors el nom dels quals és Jordi.

  · Sobre els escriptors anomenats Jordi, que van ser aplegats pel diari El Punt per ser fotografia de portada el 23 d'abril de 2009.

  · Publicada en el diari Avui el 3 de maig de 2006. Eva Piquer signa aquesta breu reflexió sobre els perjudicis que els prejudicis ocasionen en el món del llibre.

  · Publicada en el diari El País el 10 de desembre de 2005. Una història al·lucinant que l'Empar transforma en divertida.

  · Publicada en el diari El Mundo el 19 d'agost de 2005. El misteri de Berlín, objecte de l'atenció d'un chef en l'any del llibre i la lectura.

  · Publicada en el diari La Vanguardia el 27 de desembre de 2004. La broma habitual del col·lega Màrius, en Verticals, 3.

  · Sobre La segona mort de Shakespeare, publicades en els diaris Segre i La Mañana el 20 de febrer de 2000. El mateix dia, dos mitjans confonen el nom de l'autor. Tan difícil és mirar allò que hi ha escrit en la portada d'un llibre?

  · Sobre La compassió del dimoni, publicada en el diari Avui el 23 d'abril de 1999. L'amic Màrius Serra és dels que sap llegir entre línies.

  · Sobre El misteri de Berlín, publicada en El Periódico l'11 de març de 1997. Patinada i clarividència alhora: a la portada es llegeix el que es llegeix, però Jordi Coca guanyaria el Sant Jordi l'any 2000, amb una novel·la seva, és clar.

[Seguent] home | Biografia | Obra | Articles | Premsa | Premis | En curs | Contact Us


Envia'ns un e-mail  
© 2005, Jordi Mata. Copyright